1. Blog/
  2. Nachrichten/
  3. Thuiswerken? Microsoft Edge V84 is een goede reden om Chrome te dumpen

Thuiswerken? Microsoft Edge V84 is een goede reden om Chrome te dumpen

Thuiswerken? Microsoft Edge V84 is een goede reden om Chrome te dumpen

Na een lange reis van Microsoft internet explorer en minder welkom in de eerste MS Edge webbrowser versie, is Microsoft nu nieuwsgierig om de nieuwe chroom versie van de Edge webbrowser te lanceren. In dit verband is het bedrijf actief bezig met het toevoegen van een aantal nieuwe opties en functies. De nieuwste versie van deze webbrowser is vooral gericht op de privacy & beveiliging die het uiteindelijk ideaal maakt voor het werken op afstand of het werken vanuit huis.

De primaire verandering identificeert zich met de Profielen functie van de browser, en het komt als uitstekend nieuws voor elke persoon die gebruik maakt van Edge om te boblen tussen het doorzoeken van het internet alleen voor de lol en het gebruik ervan voor het werk.

Microsoft heeft het eenvoudiger gemaakt om profielen aan te maken en te wisselen, zodat u uw werk en andere activiteiten onafhankelijk kunt houden.
  • Beste internetbrowser van 2020;
  • Beste anonieme webbrowser van het jaar;
  • De ultieme manier om anoniem te blijven via het internet.

Met Edge 83 heeft Microsoft het eenvoudig gemaakt om een profiel te maken, maar heeft het verschillende verbeteringen aangebracht in de lijst met functies. Wanneer u werk en een individueel profiel hebt gemaakt, klikt u gewoon op uw profielsymbool rechtsboven in het webbrowservenster van de rand en selecteert u Add a profile (een profiel toevoegen). En bovenal kunt u via hetzelfde menu schakelen tussen verschillende profielen die u hebt gemaakt.

Edge

Niet alleen dit, maar u kunt ook de snelkoppeling op het bureaublad gebruiken voor elk & individueel profiel, zodat u gemakkelijk kunt schakelen tussen iedereen die u wilt. Bovendien kunt u met Microsoft ook automatisch schakelen tussen verschillende profielen. Simpelweg op basis van de locatie. Wanneer

u neemt uw PC of laptop mee van huis naar de werkplek; Edge zal automatisch onderscheiden dat u zich op een andere plaats bevindt dan thuis en zal het toepasselijke profiel voor u lanceren.

Om uzelf te beschermen tegen cybercriminaliteit en uw vertrouwelijke gegevens veilig te houden – gebruik nu Chrome VPN op uw apparaten!

Privacy & Veiligheid

Microsoft heeft bovendien enkele belangrijke beveiligingswijzigingen aangebracht aan Edge om het een veiligere webbrowser te maken voor het 24/7 surfen op het internet, ongeacht of het gaat om werk of entertainment. Op dit moment is deze webbrowser beschikbaar in de bètaversie om te testen. Edge versie 84 bestaat uit wijzigingen aan de SmartScreen-functie die in hoge mate in staat is om onnodige downloads en kwaadaardige websites te blokkeren.

Deze reeks van wijzigingen in MS Edge V84 zijn nu in staat om die applicatie te blokkeren die automatisch kan worden gedownload als DirectInvoke- of ClickOnce-apps. Door het blokkeren van steeds meer kwaadaardige en verdachte toepassingen op deze manier, Microsoft is een sterke nadruk op de privacy en veiligheid van de gebruikers tijdens het surfen op het internet en daarmee is het klaar om Google Chrome in te halen.